Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції

  • А. Н. Некос Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Ключові слова: географічний етап, догеографічний етап, якість продуктів харчування рослинного походження, розумна діяльність людини

Анотація

Вперше етапи досліджень якості рослинної продукції класифікуються відносно долучення географічної науки, яку зараз представляє трофогеографія, до вирішення проблеми, що досліджується. Виділено два етапи досліджень: догеографічний та географічний. Визначено результати досліджень на кожному етапі.

Завантаження

##plugins.generic.usageStats.noStats##

Біографія автора

А. Н. Некос, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

кандидат географічних наук, професор

Як цитувати
Некос, А. Н. (1). Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції. Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія «Екологія», (893), 15-18. вилучено із https://periodicals.karazin.ua/ecology/article/view/836

Найбільш популярні статті цього автора (авторів)