КОДЕКС ЕТИКИ НАГЛЯД ТА ВИКОНАННЯ АДВОКАТІВ В ІНДОНЕЗІЇ

Ключові слова: адвокат, нагляд, етика кодексу, правоохоронна діяльність

Анотація

Вступ: У цьому дослідженні була спроба переглянути нагляд та дотримання концепції етики адвокатського кодексу. Адвокат мав дуже стратегічну функцію та роль, щоб виявляти правду та справедливість у правоохоронних органах. Таким чином, цей адвокат був прямо чи опосередковано залучений до створення судової мафії та судової корупції. Роль адвоката повинна надавати юридичні послуги та представляти клієнта, який повільно, але впевнено замінює роль «наближення» посадових осіб правоохоронних органів, щоб справи, які розглядаються, можна було виграти будь-яким способом, включаючи відхилення, зроблене адвокатом у в’язниці-жокеї у в’язниці в Індонезія. Цей жокей справи ув'язнених можна назвати відображенням того, наскільки погані правоохоронні органи в Індонезії. Цей випадок розкрився як вершина айсберга, що фактично робилося в цій країні вже давно. Розробка вище показує нагальну потребу в нагляді та запровадженні етичного кодексу адвоката, щоб адвокат стояв прямо в коридорі правоохоронних органів

Методи: Використовуваний метод – нормативно-соціологічний підхід, який розглядає питання етики нагляду та застосування адвокатського кодексу в законодавчих нормах, а також аналіз відповідальності адвоката в соціології.

Результати: Одним із довірених внутрішніх законів про адвокатуру від 18.2003 є зобов'язання щодо існування кодексу етики адвоката. Це було організовано Кодексом адвокатської етики Індонезії для збереження честі та гідності адвокатської професії (пункт 26 Розділ IX, вірш 1); що законодавчі акти також визначають, як адвокат повинен підкорятися етичному кодексу професії адвоката, а також визначення почесної ради адвокатської організації (вірш 2); Етичний кодекс професії адвоката, як він мається на увазі у вірші (1), не може суперечити нормі законодавства (вірш 3); Нагляд на основі впровадження етичного кодексу професії адвоката здійснюється Адвокатською організацією (вірш 4)

Висновки: можна зробити висновок, що нагляд за адвокатом був обов’язком усіх установ країни та представників правоохоронних органів, таким чином прагнення виявити правову справедливість було б досягнуто, а внесок адвоката у верховенство закону було б максимальним.

Завантаження

##plugins.generic.usageStats.noStats##

Посилання

Certo, S. C. & S. T. C. (2006). Modern Management. Pearson Prentice Hall.

Eugenius Sumaryono. (1995). Etika Profesi Hukum : Norma-Norma bagi Penegak Hukum (Pertama). Penerbit Kanisius.

Friedman, L. M. (1975). The Legal System. A Social Science Perspective. Russet Sage Foundation.

Lembaga Administrasi Negara Republik Indonesia. (1996). Sistem Administrasi Negara Republik Indonesia (Ketiga). Toko Gunung Agung.

M. Situmorang, V. dan J. J. (1994). Aspek Hukum Pengawasan Melekat dalam Lingkungan Aparatur Pemerintah. PT Rineka Cipta.

Maman, U. (2004). Manajemen: Konsep, Prinsip dan Aplikasi. Penerbit Agnini.

Manullang, M. (1997). Dasar-Dasar Manajemen. Monara.

Priapantja, C. C. (1999). Budaya Hukum Indonesia Menghadapi globalisasi : Perlindungan Rahasia Dagang di Bidang Farmasi. Universitas Indonesia.

Rahardjo, S. (1980). "Bekerjanya Hukum” dalam Hukum dan Masyarakat. Angkasa.

Susanto, A. F. (2004). Wajah Peradilan Kita; Kontruksi Sosial tentang Penyimpangan, Mekanisme Kontrol dan Akuntabilitas Peradilan Pidana. Refika Aditama.

Tumbuan, F. B. . (2004). Pemaparan Pembicara Indonesia dalam Rekaman Proses Workshop Kode Etik Advokat Indonesia Langkah Menuju Penegakan.

Winardi. (2000). Manajer dan Manajemen. Citra Aditya Bakti.

Опубліковано
2021-12-27
Цитовано
Як цитувати
Йонаеді Ефенді, & Сулаксоно. (2021). КОДЕКС ЕТИКИ НАГЛЯД ТА ВИКОНАННЯ АДВОКАТІВ В ІНДОНЕЗІЇ. Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія «Право», (32). https://doi.org/10.26565/2075-1834-2021-32-10