Вплив природних і антропогенних факторів на формування якості рослинної продукції

  • А. Н. Некос Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
  • П. В. Семибратова
  • О. В. Висoцька
  • А. П. Порван
  • А. Л. Пєтухова
Ключові слова: безпека продуктів харчування рослинного походження, важкі метали, природні та антропогенні фактори, дисперсійний аналіз

Анотація

Розглядається ступінь впливу природних і антропогенних факторів на вміст мікроелементів у продуктах харчування рослинного походження, за допомогою методів дисперсійного аналізу. Встановлено закономірності накопичення мікроелементів в рослинній продукції в залежності від ґрунтового різноманіття, природної зони, а також від рівня забруднення поверхневих вод.

Завантаження

##plugins.generic.usageStats.noStats##

Біографія автора

А. Н. Некос, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

доктор географічних наук, професор

Опубліковано
2014-03-17
Як цитувати
Некос, А. Н., Семибратова, П. В., ВисoцькаО. В., Порван, А. П., & Пєтухова, А. Л. (2014). Вплив природних і антропогенних факторів на формування якості рослинної продукції. Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна серія «Екологія», (1004), 79-90. вилучено із https://periodicals.karazin.ua/ecology/article/view/826

Найбільш популярні статті цього автора (авторів)