Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції
Ключові слова:
географічний етап, догеографічний етап, якість продуктів харчування рослинного походження, розумна діяльність людини
Анотація
Вперше етапи досліджень якості рослинної продукції класифікуються відносно долучення географічної науки, яку зараз представляє трофогеографія, до вирішення проблеми, що досліджується. Виділено два етапи досліджень: догеографічний та географічний. Визначено результати досліджень на кожному етапі.
Завантаження
##plugins.generic.usageStats.noStats##
Як цитувати
Некос, А. Н. (1). Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції. Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна серія «Екологія», (893), 15-18. вилучено із https://periodicals.karazin.ua/ecology/article/view/836
Розділ
Нові напрями, інноваційні дослідження
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC BY 4.0), котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).