СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ СПОЖИВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯМ УКРАЇНИ
Анотація
У статті охарактеризовано споживчі сукупні витрати населення України за групами витрат та здійснено статистичний аналіз споживання продуктів харчування населенням України у період 2005-2012 рр. Запропоновано підхід до статистичного оцінювання споживання продуктів харчування за рівнем сукупних доходів і витрат населення України.
Завантаження
Посилання
Бугуцький О.А. Статистика: навч. посібник/ О.А. Бугуцький, А.Т. Опря, Л.О. Дорогань. - К: Комплекс «Віта», 1999. – 419 с.
Герасименко С.С. Статистична характеристика споживання продуктів харчування населенням України/ С.С. Герасименко, В.С. Герасименко// Статистика України. – 2013. – №2. – С. 28–33.
Головач А.В. Статистика: підручник/ А.В. Головач, А.М. Єріна, О.В. Козирев. - К.: Вища школа, 1993. – 623 с.
Гуліч М.П. Здоров'я людини: наукові основи харчування/ М.П. Гуліч// Здоров'я України. – 2003. – №62. – С. 30–43.
Дослідження Міжнародної організації праці, 2010/ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.rate1.com.ua/ua/suspilstvo/riven-zhittja/1506/
Закон України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» [Електронний ресурс]: [із змінами, внесеними згідно з Законом № 191-IV від 24.10.2002, ВВР, 2002, № 48, ст. 359]. – Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/
Єріна A.M. Статистичне моделювання та прогнозування: навч. посібник/ A.M. Єріна. - К.: КНЕУ, 2001. -170 с.
Лугіна О.Є. Статистика: підручник/ О.Є. Лугіна, С.В. Білоусова. – К.: Центр навчальної літератури, 2005. - 580 с.
Мамоза А.П. Практикум із статистики: навч. посібник/ А.П. Мамоза. - К.: Кондор, 2005. – 512 с.
Нуреев Р.М. Курс микроэкономики: учебник для вузов/ Р.М. Нуреев. – М.: НОРМА, 2001. – 576 с.
Офіційний сайт Євростату/ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/page/portal/publications/recently_published
Офіційний сайт Державного комітету статистики України/ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua/