ОСОБЛИВОСТІ КОНЦЕНТРАЦІЇ ВАЖКИХ МЕТАЛІВ У ВИНОГРАДІ ТА ПРОДУКТАХ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ

  • А. Н. НЕКОС Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна
  • О. В. МАЛЬЧУК Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна
Ключові слова: важкі метали, виноград, виноградний сік, домашнє вино, продукти харчування рослинного походження

Анотація

Розглянуто проблему безпеки продуктів харчування рослинного походження. Наведені результати дослідження концентрації важких металів у винограді, виноградному соці та домашньому виноградному вині, визначено особливості їх акумуляції та міграції у продуктах харчування.

Завантаження

##plugins.generic.usageStats.noStats##

Біографії авторів

А. Н. НЕКОС, Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна
д-р геогр. наук. проф.
О. В. МАЛЬЧУК, Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна
студентка екологычного факультету
Як цитувати
НЕКОС, А. Н., & МАЛЬЧУК, О. В. (1). ОСОБЛИВОСТІ КОНЦЕНТРАЦІЇ ВАЖКИХ МЕТАЛІВ У ВИНОГРАДІ ТА ПРОДУКТАХ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ. Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна серія «Екологія», (1147), 106-113. вилучено із https://periodicals.karazin.ua/ecology/article/view/3928