Форми та методи підготовки вихованців дбст до самостійного життя в умовах їх соціального супроводу

  • Тетяна Володимирівна Лоза

Abstract

У статті дається змістовна характеристика форм та методів соціально-педагогічної підтримки вихованців ДБСТ, спрямованих на підготовку дітей до самостійного життя. Зазначений методичний арсенал розроблено з метою практичного впровадження у роботу спеціалістів з соціального супроводження ДБСТ, для формування готовності вихованців старшого підліткового віку до сімейного життя, їх соціальної компетентності та професійної готовності.

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biography

Тетяна Володимирівна Лоза
Луганський національний університет ім. Т. Шевченка, здобувач з соціальної педагогіки

References

1. Волкова Н. П. Педагогіка : навч. посіб. / Н. П. Волкова. – К. : Академвидав, 2007. – 616 с.

2. Інтегровані соціальні служби : теорія, практика, інновації : навч.-метод. комплекс / О. В. Безпалько, І. Д. Звєрєва, З. П. Кияниця, та ін. – К. : Фенікс, 2007. – 528 с.

3. Теорії і методи соціальної роботи : підручник для студентів вищих навчальних закладів / [за ред. Т. В. Семигіної, І. І. Миговича]. – К. : Академвидав, 2005. – 328 с.
Published
2015-06-24
Cited
How to Cite
Лоза, Т. В. (2015). Форми та методи підготовки вихованців дбст до самостійного життя в умовах їх соціального супроводу. Scientific Notes of the Pedagogical Department, (37), 197-205. Retrieved from https://periodicals.karazin.ua/pedagogy/article/view/2089