V All-Ukrainian Scientific Conference "Theoretical and Applied Aspects of Biography: to the 165th anniversary of Yavornitsky's birth"

  • Наталя Аксьонова Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна
  • Ольга Вовк Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна
Keywords: the conference, Javornicky, Biography studies

Abstract

6 листопада 2020 р. у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбулася V Всеукраїнська наукова конференція «Теоретичні та прикладні аспекти біографістики: до 165-річчя від дня народження Д. І. Яворницького». Зважаючи на санітарно-епідеміологічну ситуацію, спричинену пандемією COVID-19, конференція відбулася в онлайн-форматі. Однак це не завадило учасникам виголосити цікаві доповіді й активно взяти участь у їх обговоренні.

Downloads

Download data is not yet available.

References

Всеукраїнська наукова конференція з питань біографістики, яка вже вп’яте відбулася в Каразінському університеті, засвідчила великий інтерес до цього дослідницького напряму з боку вітчизняних дослідників. Тож можна засвідчити, що цьогорічний захід, який уже став традиційним, явив собою зразок гідного увічнення пам’яті про «батька запорізького козацтва» Дмитра Івановича Яворницького і засвідчив, що пам’ять про нього свято зберігається не лише у стінах його Alma Mater та в селах і містах, де минали роки його життя, а й на всій території нашої держави.
Published
2021-06-16
How to Cite
Аксьонова, Н., & Вовк, О. (2021). V All-Ukrainian Scientific Conference "Theoretical and Applied Aspects of Biography: to the 165th anniversary of Yavornitsky’s birth". V. N. Karazin Kharkiv National University Bulletin ‘History of Ukraine. Ukrainian Studies: Historical and Philosophical Sciences’, 31, 159-161. https://doi.org/10.26565/2227-6505-2020-31-14
Section
ХРОНІКА НАУКОВОГО ЖИТТЯ