Науково-практичний семінар з народознавства «Народна медицина Ізюмщини» - Аксьонова, Н. В.; Бондаренко, С. К. (V. N. Karazin Kharkiv National University Bulletin History of Ukraine. Ukrainian Studies: Historical and Philosophical Sciences, 2017)
21–22 жовтня 2016 р. кафедра українознавства та Центр українських студій імені Д. І. Багалія Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна спільно з відділом культури і туризму Ізюмської районної державної адміністрації, кафедрою сімейної медицини, народної та нетрадиційної медицини, санології Харківської медичної академії післядипломної освіти та Харківським обласним організаційно-методичним центром культури і мистецтва зорганізували і провели науково-практичний семінар з народознавства «Народна медицина Ізюмщини»