Review: Михайло Могилянський. Листування з Наталією Полонською-Василенко 1929–1941 / упорядкування та передмова Вікторії Сергієнко. — Харків: ТОВ «Видавництво „Права людини“», 2023. – 496 с. фотоіл. - Potapenko , Olena (V. N. Karazin Kharkiv National University Bulletin History of Ukraine. Ukrainian Studies: Historical and Philosophical Sciences, 2024)
Review: Михайло Могилянський. Листування з Наталією Полонською-Василенко 1929–1941