Traditional, Modern, and Post-modern Values in Ukrainian Megapolis (Case of Kharkiv) - Мусієздов, Олексій (V. N. Karazin Kharkiv National University Bulletin History of Ukraine. Ukrainian Studies: Historical and Philosophical Sciences, 2018)
У 2017 році було проведено наукове дослідження «Традиційні, модерні та постмодерні цінності в українському мегаполісі (приклад Харкова)» (науковий керівник – Мусієздов Олексій Олександрович, доктор соціологічних наук, доцент, професор кафедри соціології Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна).