Гендерний аспект поетичного дискурсу - Переломова, О. С. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series "Theory of Culture and Philosophy of Science", 2016)
Стаття розглядає жіночу поетичну творчість, особливості жіночого світовідчуття, презентованого в текстах поетичних творів. У статті автор аналізує жіночі твори в українському і російському поетичних дискурсах.