НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ ПРОБЛЕМЫ ИНТЕРПРЕТАЦИИ СОВРЕМЕННОГО ИСКУССТВА - Сынах, А. А. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series "Theory of Culture and Philosophy of Science", 2015)
Настоящая статья посвящена анализу современного творчества, проблеме егоинтерпретации, а также выявлению причин деструктивных тенденций в искусстве и раскрытиюглубоких социокультурных конфликтов и противоречий, которыми насыщена наша эпоха.Синах А.О. Деякі аспекти проблеми інтерпретації сучасного мистецтва. Дана статтяприсвячена аналізу сучасної творчості, проблемі її інтерпретації, а також виявленню причиндеструктивних тенденцій у мистецтві та розкриттю глибоких соціокультурних конфліктів іпротиріч, якими насичена наша епоха.Ключові слова: мистецтво, дегуманізація, постмодернизм, еклектизм, інновація.Synakh A.A. Some aspects of problem of interpretation of modern art. This article is devoted toanalysis of modern art, the problem of its interpretation as well as detecting the causes of the destructivetendencies in creativity and to disclosing of the deep socio-cultural conflicts and contradictions, which isfull of our era.Keywords: art, degumanization, postmodernizm, eklektizm, innovation.