ЕКЗИСТЕНЦІАЛЬНІ МОТИВИ ФОРМУВАННЯ СУЧАСНОЇ ПРОБЛЕМАТИКИ КУЛЬТУРНОЇ ПОЛІТИКИ - Культенко, В. П. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series "Theory of Culture and Philosophy of Science", 1970)
В статті розглядаються традиційні для філософського екзистенціалізму проблемилюдського існування в контексті їхнього впливу на формування проблемного поля культурноїполітики.Культенко В.П. Экзистенциальные мотивы формирования современной проблематикикультурной политики. В статье рассматриваются традиционные для философскогоэкзистенциализма проблемы человеческого существования в контексте их влияния настановление проблематики культурной политики.Kultenko V.P. Existential reasons of forming of modern problematiki of cultural policy. Inarticle are considered traditional for philosophical of eksistentialism problems of human existence incontext of their influence upon formation of the problem cultural politicians.