Екологія культури. дантові зорі на IX Міжнародній триєнале еко плакату «4-й блок» - Филоненко, Борис (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series "Theory of Culture and Philosophy of Science", 2017)
З 15 по 30 квітня 2015 року в Харкові відбулася IX Міжнародна триєнале еко-плакату «4-й блок» ― присвячена роковинам Чорнобильської катастрофи подія, навколо якої кожні три роки збираються графічні дизайнери з усього світу, аби прийняти участь в обговоренні глобальних проблем екології мовою плакату.