НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ ПРОБЛЕМЫ ИНТЕРПРЕТАЦИИ СОВРЕМЕННОГО ИСКУССТВА - Сынах, А. А. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series "Theory of Culture and Philosophy of Science", 2015)
Настоящая статья посвящена анализу современного творчества, проблеме его интерпретации, а также выявлению причин деструктивных тенденций в искусстве и раскрытию глубоких социокультурных конфликтов и противоречий, которыми насыщена наша эпоха. Синах А.О. Деякі аспекти проблеми інтерпретації сучасного мистецтва. Дана стаття присвячена аналізу сучасної творчості, проблемі її інтерпретації, а також виявленню причин деструктивних тенденцій у мистецтві та розкриттю глибоких соціокультурних конфліктів і протиріч, якими насичена наша епоха. Ключові слова: мистецтво, дегуманізація, постмодернизм, еклектизм, інновація. Synakh A.A. Some aspects of problem of interpretation of modern art. This article is devoted to analysis of modern art, the problem of its interpretation as well as detecting the causes of the destructive tendencies in creativity and to disclosing of the deep socio-cultural conflicts and contradictions, which is full of our era. Keywords: art, degumanization, postmodernizm, eklektizm, innovation.