ІДЕЙНИЙ І РИТОРИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ СЛОВА ПОЕТА-МИСЛИТЕЛЯ (ДО 200-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Т. Г. ШЕВЧЕНКА - Вандишев, В. М.; Переломова, О. С. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series "Theory of Culture and Philosophy of Science")
анотація