КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА: СТРУКТУРНІ КОМПОНЕНТИ І МОДЕЛІ - Артеменко, М. Г. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series "Theory of Culture and Philosophy of Science")
Розглядаються основні підходи до визначення корпоративної культури, її структурні компоненти і моделі. Корпоративна культура аналізується з точки зору прагматичного і феноменологічного підходів. З’ясовуються основні артефакти і цінності корпоративної культури в організаціях різних типів. прагматичний і феноменологічний підходи. Артеменко М.Г. Корпоративная культура: структурные компоненты и модели. Рассматриваются основные подходы к определению корпоративной культуры, ее структурные компоненты и модели. Корпоративная культура анализируется с точки зрения прагматического и феноменологического подходов. Объясняются основные артефакты и ценности корпоративной культуры в организациях разных типов.