Чинники професійної маргінальності студентства - Butylina, Olena (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія «Соціологічні дослідження сучасного суспільства: методологія, теорія, методи», 2019)
У статті розглядаються чинники, що впливають на рівень прояву професійної маргінальності студентства. Пропонується структура факторів та аналізується їх вплив на виникнення й розвиток досліджуваного феномену. Робиться висновок про переважно амбівалентний вплив різних факторів на прояв професійної маргінальності у студентському середовищі.