Репрезентація стигматизації професій в мас-медійних комунікативних практиках - Kravchenkova, Halyna (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія «Соціологічні дослідження сучасного суспільства: методологія, теорія, методи», 2019)
Стаття присвячена опису результатів дослідження з виявлення культурних продуктів, що репрезентують стигматизацію професій у продуктах масової комунікації. Автор акцентує увагу на можливостях розуміючої соціології у дослідженні поставленої проблеми. У статті представлено аналіз культурних продуктів в інтернет-, аудіовізуальних та вербальних комунікаціях. На цій основі робиться висновок про дослідницький потенціал концепту стигматизації.