До наукового портрету Ігоря Михайлина: спогади про Вчителя - Балаклицький, М. А. (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія «Соціальні комунікації», 2018)
До наукового портрету Ігоря Михайлина: спогади про Вчителя