СЕРІЯ “ПСИХОЛОГІЯ” - СЕРІЯ “ПСИХОЛОГІЯ”, ВІСНИК ХНУ ім. В.Н. Кар (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2016)
У віснику подано результати теоретичних та експериментальних наукових досліджень у галузі фундаментальної та прикладної психології. Розглянуті проблеми особистості, когнітивної сфери, деякі питання педагогічної, юридичної, медичної психології, особливості поведінки, що не відповідає нормі.