Гендерні кореляції при діагностиці за допомогою f-шкали - Церковний, Д.А.; Церковна, М.В.; Церковний, А.О. (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2016)
В статті розглядаються результати дослідження рис авторитарної особистості у юнаків та дівчат за допомогою F-шкали тесту фашизму. Проведено порівняльний аналіз теорій, що розглядають різні аспекти прояву особливостей авторитарної особистості. У результаті експериментального дослідження виявлено значущі відмінності в структурі рис авторитарної особистості у юнаків та дівчат. Проаналізовано кореляційні зв’язки та виявлено унікальні для юнаків і дівчат структури взаємозв’язків F-шкали тесту фашизму