До проблеми розвитку творчого мислення в студентів - Милославська, О. В. (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2016)
Стаття присвячена тому, як визначають творчість, творчий процес, креативність та можливості її розвитку різні автори. В статті підкреслюється, що креативність та творче мислення багато в чому визначають успішність діяльності, практично, у всіх професійних сферах.