Стратегії копінг поведінки та психологічна готовність осіб віку пізньої зрілості до прийняття вікових змін - Коцар, А.В. (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2016)
Предметом дослідження є взаємозв’язок між особливостями копінг поведінки та рівнем психологічної готовності до старості осіб віку пізньої зрілості. Встановлено, що складові психологічної готовності до вікових змін утворюють незначну кількість взаємозв’язків із схильністю обирати конструктивні або деструктивні стратегії долаючої поведінки...