Використання сучасних інформаційних технологій в оцінці підготовленості психолога до роботи в умовах надзвичайної ситуації - Оніщенко, Н. В. (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology)
У статті представлено опис програмного продукту – комп’ютерного тренажеру «Підготовка психолога ДСНС України до виїзду на ліквідацію надзвичайної ситуації». Використання тренажера дозволяє оцінити вміння фахівця діяти і приймати рішення в майже реальних умовах ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Крім того, даний тренажер дозволяє проводити експертизу рівня підготовленості психолога до надання екстреної психологічної допомоги постраждалим.