Комплексний психолого-педагогічний супровід дитини з гіперкінетичним розладом в умовах дошкільної освітньої установи - Кривоногова, О. В.; Лінюшина, М. О.; Коршок, М. А. (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2016)
В результаті психодіагностичного обстеження, проведеного за участю трьох груп дослідження: дітей дошкільного віку з гіперкінетичним розладом, їхніх батьків та педагогів, було виявлено дезадаптивні психологічні характеристики, які мають негати