Вплив стилів материнсько-синових стосунків на формування соціальної тривожності у хлопчиків підліткового віку - Долгополова, О.В.; Терещенко, Н. М. (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2016)
Для того, щоб виявити особливості материнської-синових відносин, що сприяють формуванню соціальної тривожності у хлопчиків підліткового віку було досліджено вибірку, яку склали 104 матері хлопчиків 15-16 років, учнів 9-10 класів, а також самі хлопчики.