Особливості толерантності іноземних студентів с різним рівнем суб’єктивного благополуччя - Сяо, Лун Ван (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2015)
В статті наведено результати дослідження толерантності у іноземних студентів з різними рівнями суб’єктивного благополуччя. Показано, що рівні суб’єктивного благополуччя пов’язані з проявами толерантності. Студенти з високим рівнем суб’єктивного благополуччя мають високий рівень толерантності, студенти з середнім рівнем суб’єктивного благополуччя мають середній рівень толерантності, студенти з низьким рівнем суб’єктивного благополуччя мають високу інтолерантність. Доведено, що толерантність є фактором забезпечення суб’єктивного благополуччя іноземних студентів. Ключові слова: суб’єктивне благополуччя, іноземні студенти, толерантність.