Кафедрі загальної психології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна 50 років - Іванова, Олена Феліксівна (Visnyk of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series Psychology, 2015)
У вересні 2014 року виповнилося 50 років з дня заснування кафедри психології в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, яка була створена завдяки зусиллям знаменитого вітчизняного психолога Петра Івановича Зінченка.