Приготування тонких плівок TmS та їх електрофізичні властивості - Тетелошвили, М. Г.; Джабуа, З. У.; Гигинеишвили, А. В. (Журнал фізики та інженерії поверхні, 2017)
Розроблено технологію приготування тонких кристалічних плівок TmS методом дискретного вакуумно-термічного випаровування попередньо синтезованого матеріалу. При кімнатній температурі виміряні залежності питомого електроопору та постійної Холла від розмірів характеризуючих частинок приготованих плівок. Показано, що електричні параметри плівок TmS сильно залежать від розмірів характеризуючих частинок.