Рецензія на монографію В.М. Шамраєвої "Українсько-американське стратегічне партнерство: концептуальні засади й практична реалізація" - Шаповаленко, М. В. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series "Issues of Political Science", 2016)
Рецензія на монографію В.М. Шамраєвої "Українсько-американське стратегічне партнерство: концептуальні засади й практична реалізація". - Х.: ТОВ "Оберіг", 2015. - 364 с.