Концепція міжнародних режимів Ст. Краснера - Лукінов, Є. Ю. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series "Issues of Political Science", 2016)
Розглядається теоретичне обґрунтування концепту та дається визначення поняття "міжнародного режиму". Виділяються головні риси "міжнародного режиму". Розглядається питання зміни державного суверенітету і виділяються чотири основні моделі суверенітету в рамках "міжнародного режиму".