Ефективність урядів у пострадянських країнах - Осадчук, І. Ю. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series "Issues of Political Science", 2016)
Проаналізовано поняття "ефективність уряду". Визначено основні підходи до ефективності уряду в політичній науці. Виокремлено індикатори ефективності урядів. На підставі спеціальних методик оцінено ефективність урядів у пострадянських країнах. З’ясовано кореляцію між типами політичних режимів та критеріями ефективності урядів у пострадянських країнах.