Глобальний вимір публічної політики - Чальцева, О. М. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series "Issues of Political Science", 2016)
Розгляд і розуміння публічної політики в глобальному просторі потребує застосовування мультидисциплінарного підходу, який дасть можливість пояснити нові тенденції сучасної публічної політики, а саме наднаціональний характер її різнорівневих взаємин акторів, формування нових ідей в умовах комунікації, що посилюється, створення нового управлінського механізму на глобальному рівні. Представлено авторське бачення концепту "глобальна публічна політика", крізь призму різних методологічних підходів.