Специфіка політичного фамілізму в гібридних режимах крізь призму його національних проявів - Самброс, А. С. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series "Issues of Political Science", 2016)
Розглядаються основні наукові підходи до аналізу політичного фамілізму. Досліджуються форми вияву політичного фамілізму в різних частинах світу та визначається роль політичного фамілізму в гібридних режимах. Аналізуються фактори впливу політичного фамілізму на стабільність політичних інститутів і розвиток суспільства в гібридних режимах пострадянських країн.