A new collection of works by Lesya Ukrainka - Borzenko, Olexander (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series “Philology”, 2021)
Book Review: Леся Українка. Повне академічне зібрання творів: у 14 томах. Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021. Т. 1–14.