“Intermediate violin in dance movement” - Shteinbuk, Feliks (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series “Philology”, 2021)
Book Review: Горболіс Л. М. Міжмистецькі контакти українського тексту: монографія. Суми: Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2021. 312 с.