Слово-образ «лілея» у мовотворчості О. Кобилянської - Литвин, Олена Олександрівна (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series “Philology”, 2015)
У статті здійснено спробу аналізу семантичної структури слова «лілея» у мові творів О. Кобилянської; розглянуто процеси синтезу значень цієї лексеми, формування її символічної й образної структури, а також з’ясовано особливості ідіостилю письменниці