ПРОФЕСІЙНІ ФУНКЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА З СІМ’ЄЮ - Трубавіна, Ірина Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття  присвячена розкриттю філософських основ соціально-педагогічної діяльності з  сім’єю, сутності поняття  соціально-педагогічна діяльність з  сім’єю, функціям соціального педагога в роботі з сім’єю.