МУЗИЧНА ОСВІТА В ІСТОРІЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ - Ткаченко, Тетяна Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядаються етапи розвитку вокально-звукової культури, висвітлюються думки відомих філософів, педагогів, музикознавців різних  історичних епох щодо значущості  вокального мистецтва в становленні особистості людини.