СІМ’Я ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’Я ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ - Тарасенко, Неллі Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті проаналізовано сутність поняття «здоров’я». Розкрита проблема збереження та відновлення стану здоров’я дітей в Україні, обґрунтовано вплив батьків на формування здоров’я підростаючого покоління.