ЕФЕКТИВНІ ФОРМИ ЕКОЛОГІЧНОГО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ - Ремзі, Ірина Владленівна; Грищенко, Людмила Кузьмівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядаються актуальні питання екологічної освіти та аналізуються деякі напрямки використання ефективних форм навчання при екологічній підготовці студентів-педагогів.