СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД НА ПРОБЛЕМУ ГУМАНІЗАЦІЇ ОСВІТИ - Попельнюх, Олександр Іванович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуті питання актуальності гуманізації освіти на су-часному етапі розбудови вітчизняної школи. Проведений педагогічний аналіз проблеми гуманізації та одного з її визначальних чинників – соціалізації особистості у творчості як вітчизняних, так і зарубіжних учених.