РОЗВИТОК НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ЯК УМОВА АКТИВІЗАЦІЇ ЇХ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ - Петриченко, Лариса Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються окремі аспекти формування й розвитку системи науково-дослідної роботи студентів у вищому навчальному закладі. Автор розглядає питання взаємозв’язку навчання й наукової діяльності студентів.