ОЗДОРОВЧІ Й МОРАЛЬНІ ФУНКЦІЇ МОВЛЕННЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Кравцова, Людмила Олексіївна; Манойло, Ірина Семенівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядається проблема ролі мовленнєвої культури вчителя в системі оздоровчих і моральних засобів впливу на учнів. Розглядаються функції педагогічного спілкування і впливу слова, мови, мовленнєвої діяльності на формування особистості.