ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ОБДАРОВАНОЇ ОСОБИСТОСТІ - Боченко, Ольга Вячеславівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглянуті складові педагогічного процесу навчального закладу, в якому навчався М.К. Реріх та багато видатних діячів науки та мистецтва.