ФОРМУВАННЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ЯК ПРОБЛЕМА СУЧАСНОЇ ШКОЛИ - Андрєєв, Микола Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається як проблема формування толерантності вчителя загальноосвітньої школи, визначаються поняття та структурні компоненти толерантності.