ШЛЯХИ ЕМОЦІЙНОГО ВПЛИВУ НА ВИХОВАННЯ УЧНІВ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Шумілова, Ірина Федорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена характеристиці психолого-педагогічних умов та механізмів методів виховання під час підготовки майбутнього вчителя, використання яких учителем впливає на розвиток учнів у навчально-виховному процесі.