ВПЛИВ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ ТА ТВОРЧОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ НАУКОВО- ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Уйсімбаєва, Наталія Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті обґрунтовано вплив  розвитку стійкого  пізнавального інтересу та творчої  активності студентів на ефективність науково-дослідницької  діяльності,  визначено  значення мотивації  науково-дослідницької діяльності студентів.